Devino

Membru

Poate deveni membru asociat orice persoana juridica, de nationalitate romana sau straina, care adera la obiectivele Asociatiei.

Firmele membre in Asociatie pot trimite reprezentanti la evenimente organizate de Oradea Tech Hub.

Beneficiile membrilor Oradea Tech Hub

Evenimente

Ai acces si reduceri de pret la evenimentele Asociatia Oradea Tech Hub. Ne propunem sa organizam cel putin 4 evenimente pe an care sa fie revelante pentru membrii asociatiei.

Coworking Space

In colaborare cu Primaria Oradea am pregatit un spatiu de coworking in inima Cetatii Oradea. Spatiul are WiFi, birouri, sala de intalniri si cafea. Accesul la acest spatiu se face pe baza de abonament sau calitatea de membru al asociatiei.

Comunitate/fun

In colaborare cu Primaria Oradea am pregatit o sala de conferinte in inima Cetatii Oradea. Spatiul are o capacitate de 80 de locuri.

Finantare UE

Vei avea acces la informatii cu privire la finantare si granturi guvernamentale de la guvern, Uniunea Europeana si din alte surse.

Networking

Devii parte dintr-o retea de oameni cu preocupari similare, care inteleg situatiile cu care te confrunti si te ajuta sa gasesti solutii. Iti faci prieteni, gasesti mentori, cladesti relatii de afaceri. Primesti sfaturi, esti mai motivat si mai inspirat de cei din jurul tau.

Publicitate

Membrii Asociatiei Oradea Tech Hub au dreptul in egala masura, sa puna bannere de promovare in spatiul de coworking si pe site-ul asociatiei.

Membrii asociatiei platesc o cotizatie de 100 lei lunar sau 1.0000 lei anual (cu discount).

Cotizatia se plateste trimestrial sau anual.

100

Lei/Luna

sau

1000

Lei/An

Formular

In scopul dobandirii calitatii de membru, trebuie sa completezi aceasta cerere.

Calitatea de membru al Asociatiei se dobandeste de la data aprobarii cererii

mentionate mai sus.

Entitate juridica

Companie
PFA

DATE COMPANIE / PFA


CONTACT

Sunt de acord cu Drepturile si Obligatiile membrilor conform statutului Asociatiei.

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile.